“Het grootste geschenk dat ik kan geven is de ander te zien, te horen en te begrijpen”

The flow mindfulness, geeft ruimte aan wat er is.

minkie@theflowmindfulness.nl

T 051 384 50 69

M 06 4637 6572

Over mijzelf: Minkie Brandsma

 

Het werken met mensen heeft me altijd geboeid, met name met volwassenen, jongeren en kinderen waarbij het niet vanzelf gaat. Ik werkte jaren in het speciaal onderwijs, werd een autismespecialist en deed verschillende opleidingen, waaronder Coaching & Training en de opleiding tot MindfulKids-trainer.

 

Mijn passie voor mindfulness is ontstaan door het zelf te beoefenen en de positieve effecten zelf te ervaren. Mindfulness past goed bij de diverse vormen van coaching en training, die ik al langer aanbied in mijn eigen praktijk. Daar bundel ik alle ervaringen die ik in de afgelopen dertig jaar heb opgedaan als moeder, echtgenote, groepsleidster, leerkracht, ambulant begeleider, coach en trainer.

 

In mijn praktijk werk ik samen met GZ-psychologe Liesbeth de Wilde. Zij is gecertificeerd mindfulnesstrainer en ook deskundige op het gebied van kinderen en volwassenen met een diagnose in het autistisch spectrum. We kennen elkaar al jaren en hebben los van elkaar een passie ontwikkeld voor mindfulness. Klik hier voor het aanbod.